Geelilakka aloituspakkaukset ja koulutukset

Geelilakka aloituspakkaukset ja koulutukset

Geelilakka aloituspakkaus sisältää kattavan valikoiman tuotteita (mm. LED-kynsiuuni ja kynsipora), joita tarvitset onnistuneeseen geelilakkaukseen. Geelilakka aloituspakkaus on paras tapa tilata kaikki tarvitsemasi tuotteet kerralla. Aloituspaketteja on tällä hetkellä saatavilla kahta erilaista. Geelilakka aloituspakkaus MNP ja geelilakkaus aloituspakkaus ME.

Geelilakkaus koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti kosmetiikka-alan ammattilaisille, mutta se soveltuu myös aloittelevalle kauneusalan yrittäjälle. Geelilakkaus koulutus tai tuttavallisemmin geelikynsikurssi on oiva tapa oppia uutta, päivittää tietosi uusimmista trendeistä geelikynsissä ja tietysti virkistyttää ja terävöittää taitojasi. Opi geelilakkaus kätevästi verkkokoulutuksena tai koe geelilakkaus koulutus paikan päällä. Geelilakkaus koulutus sisältää kattavan geelilakka aloituspakkauksen. Ammattilaistemme ohjaamana myös super suosittu ammattilaisille suunnattu rakennekynsikoulutus ja meikkauksen perusteisiin, sekä uusimpiin trendeihin keskittyvä meikkaus koulutus.

Pastellinsävyiset geelilakat
Pastellinsävyiset geelilakat ovat hempeitä geelilakkasävyjä. Suosittelemme pastellinsävyisten geelilakkojen kanssa käytettäväksi Cover Lover Base Coat geelilakkoja tasaisemman lopputuloksen saamiseksi.

Miten geelilakka eroaa kynsilakasta?
Geelilakka on UV- tai LED-kovetteinen erikoislakka eikä ilmakuivetteinen niinkuin normaalit kynsilakat. Lisäksi geelilakat pysyvät kynsissä paljon kauemmin kuin normaalit kynsilakat, usein n.2-4 viikkoa. Geelilakkausten kanssa sinun ei myöskään tarvitse odotella pitkiä kuivumisaikoja vaan monet geelilakat kuivuvatkin uunissa jopa 30-120sekunnissa!

Voiko geelilakkaa viilata?
Emme suosittele geelilakkausten viilaamista varsinkaan kotona, koska viilaaminen voi aiheuttaa geelilakkausten nopeamman irtoamisen ja lohkeilun.

Onko geelilakkaus turvallista?
Koulutetun ammattilaisen tekemät geelilakkaukset ovat turvalliset. Toki geelilakkaus voi aina vähän kuivattaa omaa kynsilevyä mutta tätäkin pystyy välttämään kosteuttamalla käsien ihoa säännöllisesti käsivoiteilla ja kynsinauhaöljyillä.

Miten geelilakkaa käytetään?
Haluatko geelilakkausammattilaiseksi? Meiltä saat kattavat geelilakkauskoulutukset aloituspaketteineen!