Huulipunat

Huulipunat

Huulipuna on kosmetiikkatuote, jota käytetään huulten värjäämiseen ja korostamiseen. Se voidaan levittää huulille siveltimellä .

Valikoimastamme löydät useita eri huulipunia ja sävyjä. Sävyvalikoimastamme löytyy niin luonnollisempia sävyjä, kuin räväkämpiä ja tummempiakin sävyjä.

Huulipunan kanssa kannattaa käyttää huultenrajauskynää paremman lopputuloksen ja pysyvyyden takaamiseksi.  Rajaa ensin huulet huultenrajauskynällä ja väritä sitten huulet huulipunalla käyttäen huulipunasivellintä. Huultenrajauskynän sävy olisi hyvä olla mahdollisimman lähellä valitsemasi huulipunan sävyä.

Huulipunillamme korostat helposti omaa tyyliäsi ja viimeistelet haluamasi lookin.

Huulipunavalikoimastamme löydät mm. Ihanan pehmeät ja helposti levittyvät Mesauda Milanon CULT Creamy huulipunat, mattaisen lopputuloksen antavat Extreme Velvet mattahuulilakat sekä huulipunan ja -kiillon ominaisuudet yhdistävät Extreme Vinyl huulipunakiillot.

Huulipunien lisäksi valikoimastamme löydät myös ihanat huulikiillot. Talvella kannattaa meikkipussiin lisätä myös sävyttävä huulivoide, joka tarjoaa kauniin sävyn lisäksi myös runsaasti kosteutta talven kuivattamille huulille.