Tuotteet ammattilaisille

Tuotteet ammattilaisille

Kun haluat kampaamosi tai kosmetologin vastaanoton valikoimaan ammattitasoisia meikki- ja ihonhoitotuotteita, Mesauda Milano on sinun valintasi. Nämä tuotteet viedään hyllystä vauhdilla! Mesauda Milanon meikki- ja kynsituotteet sopivat erinomaisesti jälleenmyyntiin kauneudenalan toimijoille. Ota yhteyttä ja kysy lisää sähköpostiosoitteella: ecbellecosmetics@gmail.com. Pyrimme vastaamaan viesteihin yhden arkipäivän kuluessa.

Ecbelle Cosmetics järjestää myös laadukkaita koulutuksia kauneudenalan ammattilaisille. Koulutuksissamme pääset oppimaan kauneudenhoidon tuoreimmista trendeistä. Näitä oppeja pääset myös hyödyntämään asiakastyössä; osaavat kouluttajamme takaavat, että jokainen koulutuksen läpikäynyt on aidosti sertifioitu koulutuksen osaaja. Ecbellen asiantuntijat ovat apunasi. Voit ottaa meihin yhteyttä tilauksiin sekä tuotteisiin liittyen. Pyrimme vastaamaan viesteihin yhden arkipäivän kuluessa.

Ecbelle Cosmetics tarjoaa kauneudenalan ammattilaisille laadukkaita kosmetiikkatuotteita. Huomioithan, että tuotteet ammatilaisille -osion geelilakat ja geelilakkaustuotteet on tarkoitettu ainoastaan ammattikäyttöön ja tuotteiden ostajalta vaaditaan y-tunnus.